Mediation Rotterdam

Bij een conflict met uw partner waarbij het lijkt alsof jullie er samen niet meer uit komen. Praten geen optie meer is, zonder dat dit direct leidt tot frustratie/boosheid of wederzijds begrip. Mediation biedt dan een oplossing. Bij Lies van Dalen kunt u samen met uw partner Mediation in Rotterdam volgen. Zo kunt u samen met uw partner onder begeleiding van een de mediator jullie conflict oplossen.

Wat is mediation?

Mediation staat voor het oplossen van een conflict onder begeleiding. Doordat u zelf met de tegenpartij tot een oplossing komt, sluit deze oplossing beter aan op de wensen van jou en de ander. U komt eerder tot een duurzame afspraak en een redelijke verstandhouding na een succesvolle mediation dan bij een rechtszaak.

Vrijwilligheid

De kracht is dat alle partijen én de mediator vrijwillig deelnemen. Het proces is vrijwillig, de aanwezigheid is vrijwillig en de gekozen oplossing is vrijwillig. Zolang er van beide kanten bereidheid bestaat om over een oplossing te onderhandelen, wordt er gewerkt aan een duurzame oplossing voor het conflict.

Vrijwillig is niet hetzelfde als vrijblijvend: er wordt best veel van u gevraagd, omdat u zelf de sleutel in handen hebt tot de best haalbare oplossing. Vrijwilligheid betekent ook dat u altijd de mogelijkheid hebt om mediation te beëindigen.

Vertrouwelijkheid

Eén van de wellicht meest belangrijke uitgangspunten van mediation is vertrouwelijkheid. Doordat op alles geheimhoudingsplicht rust, kan er vrijuit gedacht, gepraat en uitgeprobeerd worden. We maken onderling afspraken met wie informatie gedeeld mag worden.

Aan het eind van de mediation wordt besproken en vastgelegd wat en aan wie er schriftelijk of mondeling wordt gerapporteerd en wat en hoe er wordt gecommuniceerd. Communicatie naar derden zal altijd in neutrale termen plaatsvinden.

Meditation RotterdamMediation Rotterdam met Dagmar Stadler

Dagmar Stadler verzorgt bij ons de medition in Rotterdam.  Dagmar Stadler begeleidt als mediator beide partijen. In een veilige omgeving kunnen jullie samen tot duurzame oplossingen komen. Dagmar heeft psychologie gestudeerd en heeft 20 jaar ervaring opgedaan met conflictbemiddeling en coaching in haar loopbaan als adviseur, manager en directeur bedrijfsvoering.

Contact Mediation Rotterdam

Lies van Dalen Praktijk voor Mediaton Rotterdam
Tel: 010-4660419 / 06-21175255
Mail: dalen830@planet.nl

Kees Pijlstraat 106, 3077 MH Rotterdam

Villapark 3 3051BP Rotterdam