Mediator omgeving Rotterdam

mediator Rotterdam

Als u op zoek bent naar een mediator in Rotterdam bent u bij de praktijk van Lies van Dalen van harte welkom. Dit kan nodig zijn om tot een bevredigende en duurzame oplossing te komen tijdens een echtscheiding, maar ook bij het beëindigen van een relatie. Als ervaren mediator in Rotterdam staan we dan ook graag voor u klaar. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op de professionele hulp en ondersteuning die u nodig heeft tijdens dit proces.

Als relatietherapie niet voor een goede oplossing kan zorgen voor beide partners, is het vaak beter om ervoor te kiezen om de wegen te scheiden. Toch kan dit behoorlijk wat obstakels, spanningen en conflicten met zich meenemen. Door de aanhoudende spanningen, is het behouden van een heldere visie vaak onmogelijk. Dit wordt mede veroorzaakt door emotionele gedachten waardoor een oplossing verder weg lijkt dan ook.

Toch leidt een breuk onherroepelijk tot het maken van keuzes. Deze zijn nodig om zelf uw weg te kunnen vervolgen, maar ook voor uw directe omgeving. Zeker als er kinderen, een eigen woning of financiën in het spel zijn. Door dit goed en in harmonie te regelen met elkaar, worden nadelige gevolgen voor zowel u als uw partner voorkomen. De hulp van een mediator in Rotterdam kan dan voor de juiste ondersteuning zorgen in de nodige onderhandelingen.

Ervaren mediator in Rotterdam

Een scheiding of een breuk in de relatie brengt hoe dan ook spanningen met zich mee. Deze kunnen zo hoog oplopen dat er geen ruimte meer is voor overleg en het afhandelen van verdere zaken. Hierbij kunt u denken aan de financiële afwikkeling, maar ook juridisch en fiscaal moet er het een en ander geregeld worden. Een goede communicatie is dan van groot belang.

Als ervaren mediator in Rotterdam helpen we u daar graag bij. In onze begeleiding nemen we een onafhankelijke rol aan waarbij vertrouwelijkheid altijd geboden is. Door het aanreiken van de juiste handvatten kunnen beide partijen tot het juiste inzicht komen waardoor een duurzame oplossing voor het conflict in het verschiet ligt. Dit heeft een positief effect voor nu en later.

De eventuele oplossingen worden begrijpelijk waardoor er sneller en effectiever tot een oplossing en afwikkeling gekomen kan worden. Ook als er kinderen in het spel zijn is dit een prettige bijkomstigheid. Naast mediation bent u bij de praktijk van Lies van Dalen ook van harte welkom als u in een eerder stadium op zoek bent naar relatietherapie in Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met ons op als u op zoek bent naar een mediator in Rotterdam. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact op