Relatietherapie bij Lies van Dalen in Rotterdam

Relatietherapie

In de praktijk van Lies van Dalen bent u van harte welkom als u op zoek bent naar relatietherapie in Rotterdam. Aan de hand van professionele begeleiding zoeken we samen naar een bevredigende oplossing. Zo kunnen problemen en obstakels effectief opgelost worden waardoor u samen verder kunt bouwen aan de toekomst. Ook als dit geen mogelijkheid is kunt u rekenen op de juiste ondersteuning. Voor relatietherapie in Rotterdam staan we dan ook graag voor u klaar.

Een relatie heeft elk zijn unieke kenmerken. Dit heeft als direct gevolg dat ook moeilijkheden of een verstoring zijn eigen patroon kent. Binnen een relatie kan dat een gebrek aan communicatie zijn, of communiceren op een manier waarop u en uw partner elkaar niet begrijpen. Als deze problemen langer aanhouden dan normaal, kunnen er irritaties ontstaan die leiden tot conflicten en onbegrip.

 

In veel gevallen wordt dit ook veroorzaakt doordat beide partners zich vasthouden aan oude patronen. Een vicieuze cirkel lijkt dan niet te voorkomen. U raakt steeds verder van elkaar verwijderd. Niet alleen op fysiek vlak, maar ook op het gebied van emoties en begrip. De weg naar een goede uitkomst lijkt op dat punt verder weg dan ooit. Relatietherapie in Rotterdam kan daarbij helpen.

Relatietherapie omgeving Rotterdam

Door het bieden van de juiste inzichten en handvatten, kunnen deze conflicten in een vroegtijdig stadium worden opgelost. Onze relatietherapie bestaat uit persoonlijke gesprekken waarbij er een duidelijke en effectieve werkwijze wordt gehanteerd. Dit kan zowel samen met uw partner als individueel. Tijdens deze stappen werken we zowel aan het verkrijgen inzicht en begrip. Ook werken we samen aan het erkennen en herkennen van de relatieproblemen.

Juist dit is nodig om een herhaling in de toekomst te voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat beide partners de oorzaak van de problemen beter begrijpen. Tijdens het intakegesprek voorafgaand aan de therapie, verkrijgen we een duidelijk beeld van de problemen die zich binnen uw relatie afspelen. Aan de hand van deze analyse kan er een stap-voor-stap plan worden gemaakt welke de beste ondersteuning biedt voor u beiden.

Relatieproblemen hoeven niet altijd het einde van uw relatie te betekenen. Als er vroegtijdig hulp in wordt geschakeld aan de hand van relatietherapie, kan die zelfs voor een meer stabiele verhouding zorgen tussen beide partners. Maar, ook als er geen oplossing meer lijkt te zijn voor uw samenzijn staan we voor u klaar. Ook als mediator in Rotterdam bieden we u de hulp die u nodig heeft.

Neem direct contact op