Relatietherapie bij de Praktijk van Lies van Dalen

Relatietherapie

Als u op zoek bent naar relatietherapie staat de praktijk van Lies van Dalen graag voor u klaar. Aan de hand van een effectieve therapie zoeken we samen met u naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Het verbeteren van de communicatie en de onderlinge verstandhouding zijn daarbij belangrijk. Voor relatietherapie in Rotterdam en omgeving bent u bij ons dan ook van harte welkom. Een goede en evenwichtige relatie is niet altijd vanzelfsprekend.

Zo kan het zijn dat beide partners van elkaar verwijderd raken door een verstoring in de communicatie of de intimiteit. Ook invloeden uit de directe omgeving kunnen een negatieve uitwerking hebben op de relatie. In alle gevallen is het goed om langdurige conflicten en obstakels effectief en vroegtijdig aan te pakken. Zo kunnen onnodige spanningen en stress voor beide partners voorkomen worden.

 

Door het tijdig inzetten van relatietherapie kan er samen met u naar een bevredigende oplossing gezocht worden voor beide partijen. Niet alleen voor nu, maar natuurlijk ook met het oog op de toekomst. Maar, ook als relatietherapie geen oplossing meer kan bieden voor de problemen die u ervaart binnen uw huwelijk of relatie staan we voor u klaar. Als ervaren mediator in Rotterdam zorgen we er ook voor dat u tijdens dit traject over de juiste begeleiding kunt beschikken.

Vroegtijdige relatietherapie

Elk huwelijk of relatie kent zijn eigen strubbelingen en obstakels. Vaak zijn deze van korte duur en ontstaan ze meestal door onbegrip of miscommunicatie. Maar, een verstoring kan ook langere tijd aanhouden. Dit heeft een negatief effect op de onderlinge verstandhouding waardoor u steeds verder van elkaar verwijderd raakt.

Zowel op emotioneel en communicatief vlak, maar natuurlijk ook op het gebied van intimiteit. Partners hebben het gevoel dat ze steeds weer op hetzelfde punt belanden waardoor er geen verbetering lijkt te komen in de situatie. In dat geval kunt u gebruik maken van relatietherapie in Rotterdam. Aan de hand van een kennismakingsgesprek brengen we de hulpvraag van u én uw partner duidelijk in beeld. Aan de hand daarvan maken we samen met u een helder plan voor de opvolgende sessies.

Relatietherapie bij de praktijk van Lies van Dalen is dan ook altijd maatwerk. Op deze manier kunt u altijd rekenen op de begeleiding die u nodig heeft om samen weer met een frisse blik naar de toekomst te kunnen kijken. Als u op zoek bent naar professionele relatietherapie of een mediator in Rotterdam staan we dan ook graag voor u klaar.

Neem direct contact op