Ervaren seksuoloog in RotterdamLies van Dalen

In de praktijk van Lies van Dalen bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een ervaren seksuoloog in de omgeving Rotterdam. Aan de hand van een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan voorzie ik u altijd van de ondersteuning die u nodig heeft op het gebied van relaties en seksuele problematiek. Als deskundig seksuoloog in de omgeving Rotterdam werk ik samen met u toe naar een oplossing.

Seksuele intimiteit is niet altijd vanzelfsprekend. Problematiek op het gebied van dit onderwerp komt in de beste relaties en huwelijken voor. Dit kan veroorzaakt worden door diverse factoren. Een verminderde zin in seksualiteit kan bijvoorbeeld optreden bij langdurige spanningen of een te hoge werkdruk. Vaak gaat dit gepaard met een vermindering van de communicatie tussen beide partners. Maar, seksuele problematiek kan ook veroorzaakt worden door een ingrijpende gebeurtenis of ziektebeeld.

Seksuoloog Lies van Dalen in Rotterdam

Problemen op seksueel gebied treft beide partners. Om verwijdering of vervreemding van elkaar te voorkomen, is een tijdige en maatwerk aanpak van groot belang. Binnen de praktijk van Lies van Dalen bent u dan ook van harte welkom voor een individueel consult. Maar, ook een consult voor beide partners behoort tot de mogelijkheden. Vaak wordt deze optie aangeraden als de seksuele problematiek ernstige vormen heeft aangenomen of omvangrijk is.

Dit heeft niet alleen een negatieve invloed op uzelf, maar natuurlijk ook op de relatie of het huwelijk. Binnen onze ondersteuning werken we altijd toe naar het hervinden van de sensualiteit en seksualiteit tussen beide partners. Natuurlijk gaan we daarbij ook dieper in op de onderliggende oorzaak van de seksuele problematiek. Zo kunnen eventuele obstakels in de toekomst voorkomen worden.

Door de juiste ondersteuning wordt zowel de verbinding met uzelf als met uw partner herstelt op een gezonde manier. Seksualiteit hoeft op deze manier niet meer geassocieerd te worden met eventuele problemen of hinder. Als u op zoek bent naar een seksuoloog in Rotterdam staat de praktijk van Lies van Dalen dan ook graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Hierbij kunt u denken aan seksuele problemen of frigiditeit. Ook pijnklachten tijdens het vrijen kunnen een reden zijn tot seksuele problematiek. Toch is intimiteit tussen beide partners een belangrijk onderdeel van een goede verstandhouding. Als ervaren seksuoloog in Rotterdam sta ik dan ook graag voor u klaar. Door dergelijke problemen tijdig en effectief op te lossen kan erger worden voorkomen.