Wie zijn wij

Lies van Dalen Lies van Dalen: Relatietherapeute/deskundige.

Lies is inmiddels al 22 jaar werkzaam als relatietherapeute en relatiedeskundige.
Zij is oprichtster van het'' Centrum Relatie therapie,Psychotherapie en Seksuologie'' in  Rotterdam en Voorschoten. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven alsmede in ziekenhuizen. Zowel voor relatietherapie als voor individuele therapie kunt u bij haar terecht.
 
Als praktijk proberen wij de cliënten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen door een fijne ambiance te creëren waar u goed wordt geholpen. Sommige cliënten lopen  al een langere tijd met hun problemen rond  alvorens zij de stap  zetten om met ons contact op te nemen. U doet uw relatie recht  als u eraan werkt. De meeste mensen zijn blij als ze de stap eenmaal gezet hebben. Wij horen na afloop vaak fijne en mooie berichten. Dit motiveert ons enorm om ons  in te blijven zetten voor u.
 
U bent van harte welkom in onze praktijken.

Fester Toorman F.H.L. Toorman: Seksuoloog en Psychotherapeut.

Seksuele problemen komen voor bij jong en oud en in alle lagen van de bevolking.
Als seksuoloog is Fester werkzaam geweest in  verschillende ziekenhuizen  en bij het Riag.
Daarnaast in eerste en tweede lijn praktijken.
Hij heeft erg veel ervaring opgedaan met behandelingen van allerlei soorten seksuele problematiek.
Zoals: verminderde zin en verschil in zin in vrijen, vaginistische reacties, erectie disfuncties en pijnklachten.
 
Als psychotherapeut heeft hij door heel Nederland gewerkt.  Hij heeft veel ervaring zowel met individuele therapie als met relatietherapie.
 

 
Franka Beskers
Franka Beskers : Psycholoog.
 
Loopt u vaak tegen dezelfde problemen aan? Dit kan komen door gedragspatronen die u zelf moeilijk kunt doorbreken. Franka helpt u graag bij het opsporen, herkennen en doorbreken van deze patronen.
Franka Beskers heeft psychologie gestudeerd en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met gevarieerde doelgroepen binnen de G.G.Z. In de therapie ondersteunt Franka u in de zoektocht naar de kern van het probleem waarna we samen een passende behandeling voor u uitstippelen. We kijken samen naar een voor u een gerichte oplossing om hier goed uit te komen.

Rochni Algoe
Rochni Algoe: Orthopedagoog, kindercoach. Ik ben orthopedagoog en sociaal pedagogisch hulpverlener, ik ben een geboren kindercoach. Van nature vind ik makkelijk aansluiting bij kinderen door mijn open, ontwapenende, niet-oordelende houding en persoonlijke inbreng. Ik heb ruime ervaring (18 jaar) in het werken met kinderen van 5 tot 18 jaar. Graag zet ik mijn talent in voor het welzijn van kinderen die op welke manier dan ook moeilijkheden ervaren in het dagelijks leven. Mijn kwaliteiten zijn: openhartig, verantwoordelijk, organiseren, begripvol, humor, hulpvaardig, zorgzaam, warm en attent Ik sta geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (S.K.J), het beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Wanneer kunnen kinderen en ouders bij mij terecht voor Kindercoaching? Kinderen van 5 tot 18 jaar en hun ouders kunnen met milde problematiek en hulpverleningsvragen bij mij terecht. Denk aan: nachtmerries; angsten; gepest worden; moeilijk vrienden kunnen maken; omgaan met emoties zoals snel boos of verdrietig zijn; omgaan met hoog gevoeligheid; omgaan met gescheiden ouders; vergroten van zelfvertrouwen; vergroten van sociale competentie; rouwverwerking. Kortom: kinderen die kortdurend een steuntje in de rug kunnen gebruiken op een speelse manier. Samen met ouders en het kind brengen we in kaart wat er nodig is en hoe de coaching vormgegeven gaat worden. Werkwijze - kind op zijn gemak stellen en kennismaken. Vertrouwen opbouwen. - Zicht krijgen op wat het kind ervaart als probleem door middel van gesprekken en specifieke methodes zoals bijvoorbeeld de ‘drie-huizen’. - Op een creatieve manier aan de slag gaan zoals: tekenen, knutselen, brieven schrijven, muziek maken, dansen/bewegen, rollenspellen, poppenspel - Gebruik maken van lichaamsgericht werken om bijvoorbeeld het zelfvertrouwen te vergroten, grenzen te voelen en aan te geven. - Registeren en rapporteren. - Ik werk systeem gericht, ouders of brusjes worden betrokken indien nodig.