WIE ZIJN WIJ

In de praktijken Lies van Dalen Relatietherapie mede individuele cognitieve therapie en seksuologie werken wij aan het oplossen van allerlei problemen rondom relaties/ miscommunicatie en intimiteit.

Mensen komen met diverse soorten klachten en problemen bij ons en voor diverse soorten therapie. U kunt denken aan thema’s zoals liefdesverdriet, rouwverwerking, aangetrokken tot het verkeerde type, intimiteit, bindingsangst, conflicten, scheiden, affaires, autonomie en verbinding.Lies werkt samen met Silvester: de seksuoloog / psychotherapeut en Franka: de cognitief therapeut/ psycholoog en criminoloog.

Kunt u onze hulp gebruiken in het moeilijke proces waar u/jullie nu in zitten?

U kunt bij een van ons terecht en bent van harte welkom in een van de praktijken!

bekijk de reviews

Over Lies

Lies is inmiddels al 25 jaar werkzaam als relatietherapeute en relatiedeskundige.
Zij is oprichtster van het’’ Centrum Relatie therapie, psychotherapie en seksuologie’’ in Rotterdam en Voorschoten. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij bedrijven en praktijken.  (Zie home).
Als praktijk proberen wij de cliënten zoveel mogelijk op hun gemak te stellen door een fijne ambiance te creëren waar u goed wordt geholpen.U bent van harte welkom in onze praktijken.

in de media

Drs. F.C.J. van Dussen

Seksuoloog psycholoog en psychotherapeut

Als seksuoloog is hij werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen
en bij het Riagg. Hij heeft veel ervaring opgedaan met behandelingen van allerlei soorten seksuele problematiek. In deze website staat alle seksuele problematiek beschreven. Zoals verminderde zin in vrijen, vaginistische klachten, erectie problemen en pijnklachten.

Franka Beskers

Criminoloog/psycholoog en cognitief gedragstherapeut

Franka helpt u graag met het opsporen, herkennen en doorbreken van deze problematische patronen. Ze heeft inmiddels veel ervaring met doelgroepen binnen de G.Z. Loopt u vaak tegen dezelfde klachten op? Dit kan komen door gedragspatronen die uzelf moeilijk kunt doorbreken. Ze wil samen kijken naar een passende behandeling en een gerichte oplossing om hier goed uit te komen.

Wat onze clienten zeggen

Onze locaties

Onze praktijkruimten voor psychotherapie/ relatietherapie/ seksuologie te Rotterdam, Zuid-Holland (zie foto). Er zijn verschillende locaties t.w. één in Rotterdam en één in Voorschoten. Annuleren moet binnen 24 uur voor de afspraak anders worden de kosten van het consult in rekening gebracht. De praktijk in Rotterdam is 5 min. lopen vanuit tramlijn 23 en Voorschoten 3 min. van het station. Verder is er genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

U bent van harte welkom in onze praktijken!

LOCATIE Rotterdam

Kees Pijlstraat 106
3077 MH Rotterdam

LOCATIE Voorschoten

Wijngaardenlaan 2
2252XN Voorschoten

MAAK EEN
AFSPRAAK

U kunt bij mij snel terecht voor een eerste afspraak. We spreken samen af wat de frequentie is van de sessies die u wilt volgen. De therapie wordt afgestemd op wat nodig is voor jou/jullie op dit moment. Alles gaat in overleg.

Wil jij verandering? Neem dan contact met mij op.

GEGEVENS

Lies van Dalen
Praktijk voor Relatietherapie / Psychotherapie/ Seksuologie

Kees Pijlstraat 106
3077 MH Rotterdam

Van Wijngaardelaan
2252XN Voorschoten

Tel: 06-21175255
Mail: dalen830@planet.nl