Wie zijn wij:

In wie zijn wij: Een kort verhaaltje over de therapeuten die u kunnen helpen.

Relatietherapie: Lies van Dalen

Wie zijn wij - Lies
Lies heeft inmiddels 22 jaar praktijkervaring en haar kennis na haar opleiding psychologie verder uitgebreid met aanvullende specialistische studies voor relatietherapie, seksuologie, N.L.P. en cognitieve gedragstherapie.

Met mijn opleidingen en praktijkervaring als relatietherapeut werkte ik ook bij verschillende bedrijven Stichting DATE en Mens en Relatie in de functie als relatiedeskundige/relatietherapeut voor mensen vanuit heel Nederland.


Seksuologie/Psychotherapie: Fester Toorman

Wij zijn wij - Fester
Seksuele problemen komen voor bij jong en oud, in alle lagen van de bevolking en in allerlei gradaties.

Fester heeft psychologie, seksuologie en psychotherapie gestudeerd en heeft ruime praktijkervaring opgedaan in zijn eigen praktijk
en verschillende ziekenhuis.
In verschillende praktijken voor psychotherapie (tweede-lijns) en ziekenhuis voor behandelingen van seksuele problematiek zoals verminderde zin in seks, verschil in zin in seks, vrouwen die vaginistisch reageren, frigiditeit, erectiele disfuncties en pijnklachten.

Wij streven naar een oplossing binnen niet al te lange tijd.

Ervaart u seksuele problematiek? U kunt bij Fester en Lies terecht.

 

Psychologische/cognitieve gedragstherapie : Franka Beskers

Loopt u vaak tegen dezelfde problemen aan? Dit kan komen door gedragspatronen die u zelf moeilijk kunt doorbreken. Franka helpt u graag bij het opsporen, herkennen en doorbreken van deze patronen.

Franka Beskers heeft psychologie gestudeerd en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met gevarieerde doelgroepen binnen de G.G.Z. In de therapie ondersteunt Franka u in de zoektocht naar de kern van het probleem waarna we samen een passende behandeling voor u uitstippelen. We kijken samen naar een voor u gerichte oplossing om hier goed uit te komen.

 

Mediation: Dagmar Stadler

Mediator Dagmar Stadler

Bij een conflict met je partner waarbij het lijkt alsof jullie er samen niet meer uit komen.
Praten geen optie meer is, zonder dat dit direct leidt tot frustratie / boosheid of wederzijds begrip.
Bied mediation vaak een oplossing voor beide partijen.
Zodat onder begeleiding van een de mediator de partners zelf het conflict kunnen oplossen.

Dagmar Stadler begeleidt als mediator beide partijen. In een veilige omgeving kunnen jullie samen tot duurzame oplossingen komen.

Dagmar heeft psychologie gestudeerd en heeft 20 jaar ervaring opgedaan met conflictbemiddeling en coaching in haar loopbaan als adviseur, manager en directeur bedrijfsvoering. Haar aanpak is vriendelijk en enthousiasmerend om tot goede resultaten te komen. In haar aanpak combineert ze intuïtie met haar sterk analytisch vermogen.