Wie zijn wij:

In wie zijn wij: Een kort verhaaltje over de therapeuten welke u kunnen helpen.

Relatietherapie: Lies van Dalen

Wie zijn wij - Lies
Lies heeft inmiddels 25 jaar praktijkervaring en haar kennis na haar opleiding psychologie verder uitgebreid met aanvullende specialistische studies voor relatietherapie, seksuologie, N.L.P. en cognitieve gedragstherapie.

Met mijn opleidingen en praktijkervaring als relatietherapeut werkte ik ook bij verschillende bedrijven Stichting DATE en Mens en Relatie in de functie als relatiedeskundige/relatietherapeut voor mensen vanuit heel Nederland.


Seksuologie/Psychotherapie: Fester Toorman

Wij zijn wij - Fester
Seksuele problemen komen voor bij jong en oud, in alle lagen van de bevolking en in allerlei gradaties.

Fester heeft psychologie, psychotherapie en seksuologie gestudeerd en heeft ruime praktijkervaring opgedaan in zijn eigen praktijk
en verschillende ziekenhuizen.
Tevens was hij werkzaam in (eerste en tweede-lijns) praktijken voor behandelingen van seksuele problematiek zoals verminderde zin in seks, verschil in zin in seks, vrouwen die vaginistisch reageren, frigiditeit, erectiele disfuncties en pijnklachten.Maar ook psychotherapeutische klachten.

Wij streven naar een oplossing binnen niet al te lange tijd.

Ervaart u seksuele problematiek? U kunt bij Fester en Lies terecht.

 

Psychologische/cognitieve gedragstherapie : Franka Beskers

Loopt u vaak tegen dezelfde problemen aan? Dit kan komen door gedragspatronen die u zelf moeilijk kunt doorbreken. Franka helpt u graag bij het opsporen, herkennen en doorbreken van deze patronen.

Franka Beskers heeft psychologie gestudeerd en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met gevarieerde doelgroepen binnen de G.G.Z. In de therapie ondersteunt Franka u in de zoektocht naar de kern van het probleem waarna we samen een passende behandeling voor u uitstippelen. We kijken samen naar een voor u gerichte oplossing om hier goed uit te komen.

 

Mediation: Dagmar Stadler

Mediator Dagmar Stadler

Bij een conflict met je partner waarbij het lijkt alsof jullie er samen niet meer uit komen.
Praten geen optie meer is, zonder dat dit direct leidt tot frustratie / boosheid of wederzijds begrip.
Bied mediation vaak een oplossing voor beide partijen.
Zodat onder begeleiding van een de mediator de partners zelf het conflict kunnen oplossen.

Dagmar Stadler begeleidt als mediator beide partijen. In een veilige omgeving kunnen jullie samen tot duurzame oplossingen komen.

Dagmar heeft psychologie gestudeerd en heeft 20 jaar ervaring opgedaan met conflictbemiddeling en coaching in haar loopbaan als adviseur, manager en directeur bedrijfsvoering. Haar aanpak is vriendelijk en enthousiasmerend om tot goede resultaten te komen. In haar aanpak combineert ze intuïtie met haar sterk analytisch vermogen.

 

Kindercoach: Rochni Algoe

Kindercoach Rochni Algoe

Ik ben orthopedagoog en sociaal pedagogisch hulpverlener, ik ben een geboren kindercoach. Van nature vind ik makkelijk aansluiting bij kinderen door mijn open, ontwapenende, niet-oordelende houding en persoonlijke inbreng. Ik heb ruime ervaring (18 jaar) in het werken met kinderen van 5 tot 18 jaar. Graag zet ik mijn talent in voor het welzijn van kinderen die op welke manier dan ook moeilijkheden ervaren in het dagelijks leven. Mijn kwaliteiten zijn: openhartig, verantwoordelijk, organiseren, begripvol, humor, hulpvaardig, zorgzaam, warm en attent.
Ik sta geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), het beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland.

Wanneer kunnen kinderen en ouders bij mij terecht voor Kindercoaching?
Kinderen van 5 tot 18 jaar en hun ouders kunnen met milde problematiek en hulpverleningsvragen bij mij terecht. Denk aan: nachtmerries; angsten; gepest worden; moeilijk vrienden kunnen maken; omgaan met emoties zoals snel boos of verdrietig zijn; omgaan met hoog gevoeligheid; omgaan met gescheiden ouders; vergroten van zelfvertrouwen; vergroten van sociale competentie; rouwverwerking. Kortom: kinderen die kortdurend een steuntje in de rug kunnen gebruiken op een speelse manier.
Samen met ouders en het kind brengen we in kaart wat er nodig is en hoe de coaching vormgegeven gaat worden.

Werkwijze
- kind op zijn gemak stellen en kennismaken. Vertrouwen opbouwen.
- Zicht krijgen op wat het kind ervaart als probleem door middel van gesprekken en specifieke methodes zoals bijvoorbeeld de ‘drie-huizen’.
- Op een creatieve manier aan de slag gaan zoals: tekenen, knutselen, brieven schrijven, muziek maken, dansen/bewegen, rollenspellen, poppenspel
- Gebruik maken van lichaamsgericht werken om bijvoorbeeld het zelfvertrouwen te vergroten, grenzen te voelen en aan te geven.
- Registeren en rapporteren.
- Ik werk systeem gericht, ouders of brusjes worden betrokken indien nodig.